Siirry sisältöön

2.2. Auton luovutus Trianglelle

17.5.2013

Edellinen artikkeli: löydän sen ”oikean” korjaamon.

Triangle Motor Co:n korjaamopäällikön kanssa sovin luovutuspäiväksi 17 lokakuuta 2011. Siinä tilaisuudessa kellossa on jo hieman toisenlainen ääni, mutta yhteisymmärryksessä pidennämme aikatavoitetta puolentoista kuukauden joustolla.

Valitettavasti Triangle ei suostu laittamaan haluamaani toista käytettyä CS:n mattoa autossa olevan tilalle, vaan vaatii saada teettää kokonaan uuden tekstiilin. Sen minä kiellän (ei olisi ollut BMW-alkuperäisosa). Kattoa ei vaihdeta kattoluukulliseen jotta aikatavoite pitäisi ja koska Triangle ei haluaa laittaa luukkukaton vanhan sisävinyylin takaisin, vaan teettää uuden. Projektinkuvaus päivitetään vastaavasti.

Päivitys 14.3.2014:  projektinkuvaus  Projektinkuvaus täydellisenä (PDF-tiedosto).

Allekirjoittamaani työmääräyksen kopiota en saa kuitenkaan mukaani heti, vaan se luvataan postittaa. Kun sitä ei kuulu viikkoon soitan, ja tämän jälkeen vielä uudestaan. Työnumero pitää saada lomakkeeseen, toimistosihteeri ei ole ollut töissä, korjaamopäällikkö sanoo minulle. Kun kopio vihdoin tulee siihen on lyöty kaksi leimaa: käytettyjä osia ei palauteta ja Triangle ei vastaa jos autolle tapahtuu jotain. Sellaista en ollut allekirjoittanut! Monet käytetytkin korivarusteet ovat arvokkaita ja vaadin saada kaikki osat takaisin, joka minulle luvataan. Työnumeroa paperissa ei edelleenkään ole. – Tässä vaiheessa hälytyskelloni olisi jo pitänyt soida.

Blogini toisen luvun artikkeleissa myöhemmin lisää alkuvaiheesta Trianglessa. Jatko sekä kuva autosta peltipuhtaana >

Kommentointi on suljettu.